HUDVÅRD

Marie Brandt Larsson


Är auktoriserad hudterapeut med 30 års erfarenhet i yrket. Jag har Gesäll-,Mästarbrev och Diatermicertifikat och är stolt medlem i SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation.
Jag arbetar med flera olika hudvårdsprodukter och metoder i hudvårdsbehandlingar - för att tillgodose just dina behov. Här ligger fokus på hudhälsa och din personlighet.
Mina behandlingar är lösningen på trött hud, hud med ålderstecken samt olika typer av hudproblem såsom t ex akne eller överkänslighet. Alla ansiktsbehandlingar börjar med en hudanalys
Känner du dig osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst är det bara att höra av dig, jag svarar gärna på dina frågor.
Permanent hårborttagning


Epilering/Diatermi är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt på kroppsdelar såsom haka, överläpp, kinder, hals armhåla eller enstaka hår som är kvar efter laser och IPL-behandlingar. Metoden är säker och hygienisk då man använder sig av sterila engångsnålar och bör bara utföras av hudterapeuter med diatermicertifikat.

Så här går det till: En specialtillverkad steril engångsnål i guld förs ner i varje hårsäck. Svag elektrisk ström tillförs, som dödar hårsäcken och all framtida hårväxt. Hårborttagningen är alltså permanent.

Innan en epilering/hårborttagningsbehandling påbörjas läggs en individuell behandlingsplan upp för dig, som måste följas noga för ett bestånde resultat. Epilationen sker stegvis och flera behandlingar krävs för att få bort allt hår, även på mindre områden. Därför är det viktigt att du följer anvisningarna och efterbehandling hemma noggrant, för att få önskat resultat, inte störa den läkande huden eller få infektioner.

OBS! Borttagning av hår med pincett, trådning eller vaxning är INTE detsamma som epilering! De hår som tas bort på det viset – speciellt på ställen i ansiktet (utom ögonbrynen) – växer sig grövre för varje gång de rycks bort.

Jag är innehavare av ett speciellt Diatermicertifikat som utfärdas av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR)  OBS! Bild lånad på nätet

                 Ansiktsbehandling i Vasastan, Göteborg

 Microneedling - Aha-syror/kemisk peel - PRX-T33 - 

Nannic NBE 3000  Radiofrekvensbehandling, Guinot Hydradermi


  
- Klassisk ansiktsbehandling:

 Vi börjar med en hudanalys för att anpassa Ansiktsbehandlingen för just din speciella hudtyp, därefter följer rengöring, peeeling, ånga, grundlig porrengöring,  brynplockning, välgörande ampull, massage av ansikte och dekolltage samt en    avlsutande mask och anpassad kräm. Vill du få en lätt Make-up efter – säg bara till. 

Behandlingen kan bokas som 60, 90 eller 105 minuter - Du väljer själv!


- Microneedling

Är en resultatinriktad och mycket populär hudföryngrande behandling där man gör en kontrollerad skada i huden som vid läkning stimulerar kollagentillväxten och därmed gör huden fastare, med mindre rynkor och fina linjer, minskar pigmenteringar och även i vissa fall olika typer av ärr. 

Behandlingen får bäst resultat vid en kur om 5 ggr med ca 5 veckor mellan behanlingarna.


- PRX T33:

En nålfri behandling med en avancerad patenterad formula som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

  • Ingen ”frosting” eller ”down-time”
  • För alla hudtyper och alla årstider
  • Patenterad formula med TCA 33% och väteperoxid


- NBE 3000:

En avkopplande och mycket behaglig behandling där Elektromagnetisk energi/Radiofrekvens slussar ner cellidentiska serum djupt ner i huden så att tillväxten av nya celler stimuleras - här jobbar vi med spänsten och fina linjer men också pigmenteringar. Man stimulerar även lymfsystemet så att huden får en klarare ton och mer lyster. Några kunder kallar den - nästan med rätta -för Strykjärnet.


-Guinot Hydradermi med eller utan lift

Här utnyttjar man jonisering för att slussa ner verksamma ämnen djupare i huden och huden syresätts av direkt högfrekvens. Rynkor och linjer mildras samt ger en optimalt återfuktad hud. Man kan lägga till lift med mild mikroström som stimulerar musklerna till kontraktion - som på gymmet fast lite skönare....

Övriga behandlingar

Dina Ögon i Fokus - Rätt formade, väl skötta och färgade ögonbryn lyfter fram hela ditt ansikte - självklart formade och färgade efter din personlighet.

Färgning – fransar och bryn inkl. formning 

Färgning – fransar
Färgning – bryn 
Formning – bryn 


Lashlift innebär att man permanenter ögonfransen med en lätt böj för att "öppna upp" ögat  - Välj med eller utan färg och form bryn.


Vaxning är en effektiv metod att slippa "stubbiga" hårstrån, om du vaxar dig med jämna mellanrum kommer håren på sikt att bli både tunnare och glesare. Håret bör vara ca 5 mm och du bör inte träna, eller bada/duscha ett dygn efteråt.

Vax – hela ben inkl. bikini 
Vax – halva ben eller armar 
Vax – halva ben och bikini 
Vax – bikini eller armhåla (axilla) 
Vax – överläpp, haka eller kind - OBS! går ej att kombinera med epilering!
Vax – rygg eller mage 

Fotvård - Ej medicinsk - Vårda dina Fötter med omsorg!

Blomdahl - Öronhåltagning

Makeuprådgivning