Hudvård

Bioline

Om synliga resultat är det viktigaste för dig så är det Bioline du ska välja. Eftersom naturen inte är perfekt så använder Bioline sig av den senaste bioteknologiska forskningen för att förädla och förbättra de aktiva ingredienser som naturen erbjuder. Varje produkt och behandling har ett enda mål, att reducera ett problem. Bioline gör detta fantastiskt bra, både snabbt och effektivt. Logiska system och innovativa produkter gör din hudvård roligare och mer njutbar. Dessutom är Bioline 100% fritt från mineraloljor.

 

Marie Brandt-Larsson
Mästare i hudterapeut-yrket

Jag älskar mitt arbete och brinner för naturlig skönhet och hälsa.
Jag fortbildar mig kontinuerligt, inte för att jag måste utan för att jag tycker det är så himla roligt och spännande med den otroliga utvecklingen i min bransch.
Min grundutbildning till hudterapeut gjorde jag på Gildaskolan i Göteborg 1996 och blev Aukt hudterapeut med cidescoexamen feb -97 och har varit medlem i SHR sedan dess. Mitt diatermicertifikat tog jag 2011 och har nu precis gått upp och tagit mitt mästarbrev. Hos mig kan du känna dig trygg när du lämnar din hud i mina händer.
Varmt välkommen, Marie

 • Klassisk ansiktsbehandling

  Kort och välgörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring av huden, peeling, brynputs, massage och en återfuktande ansiktsmask.

  Boka
 • Klassisk ansiktsbehandling

  Ansiktsbehandling med Aha-syror. Vi börjar med en hudanalys som följs av rengöring, peeeling, ånga, grundlig porrengöring, brynplockning, välgörande ampull, massage av ansikte och dekolltage samt en avslutande mask och anpassad kräm. Vill du få en lätt Makeup efteråt – säg bara till.

  Boka
 • Ansiktsrengöring/portömning

  Djuprengöring av huden med Aha-syror. Vi utför en effektiv djuprengöring och ger dig skötselråd inför framtiden.

  Boka
 • Lifting code

  Ett nytt banbrytande och exklusivt tillskott i vårt antiagekoncept med avancerade högteknologiska ingredienser som ger unika och synliga resultat, som passar alla som vill få en uppstramad ansiktskontur och en ny fasthet i huden, samtidigt som en fillingteknik minskar rynkor och linjer. Med hjälp av ett unikt transportsystem kan man få aktiva ingredienser att biorevitalisera huden vilket innebär att olika ingredienserna stimulerar hudens egen produktion av bl.a. kollagen och hyaluronsyra.

  Boka
 • Details of beauty

  Ögon- och läppbehandling. Bioline har fokuserat forskningen på de ”livsviktiga” behoven i ansiktets mest ömtåliga område – ögonpartiet – och har därför utvecklat en professionell behandling med Plantstamceller från äpple, syren o edelweiss, det senaste målet inom hudvårdande forskning, som ger huden nytt liv. Dess innovativa formula har sitt ursprung ur ett samspel mellan starkt revitaliserande, regenererande och fuktgivande förmåga: – Plantstamceller – Caviar – Retinol – Gröna Alger.

  Boka
 • Age beauty secret

  Mosaikbaserad Teknologi. En unik kombination av 3 aktiva ämnen – bioaktiv peptid – Undariaalger – stamcellsextrakt från tomat och ett tekniskt system som frigör joner samt mosaikbaserad teknologi som har förmågan att ”återuppväcka” hudens inre kod. Lämplig för mogen hud eller en trött och stressad hud som behöver stimulera generna i vårt DNA.

  Boka
 • DE-OX, C-vitaminbehandling

  Dermis ger huden dess styrka och elasticitet tack vare fibrer som är organiserade tredimensionellt. Huden bryts succesivt ner med tiden och huvudorsaken till hudens (egentligen allt ) åldrande är de skadliga effekterna av oxidation och glykation. Huvudingrediensen är i första hand C-vitamin. För dig som exponerat din hud för solen lite för mycket eller inte skött dig såväl som du vet att man kanske borde göra! Går att göra i kur om 5 eller enstaka behandling.
  Boka
 • Prima luce exforadiance aha/pha

  Mot acne, ärr och lättare pigmentfläckar. Nu ännu effektivare resultat mot akne, rynkor, ärr och pigmentfläckar tack vare en nyutvecklad Booster som Bioline har forskat fram under flera år. En naturlig ingrediens från lärkträdet, polysackarid, förbättrar peelingeffekten och ger snabbare och mycket bättre resultat. Helt utan parabener.

  Boka
 • Sublime Skin Deluxe Behandling

  I livets första fas är huden otroligt elastisk och full av kraft som sakta bryts ner. Huden förlorar elasticitet, lyster & mjukhet samtidigt som rynkor, uttorkning och pigmenteringar börja att ge sig till känna. I översta hudlagret minskar hyaluronsyran, i mellanhuden minskar kollagen & elastan vilket är det som ger huden spänst. I den djupt liggande underhuden finner vi fettceller som gör huden lite mer ”fyllig” och mjuk. En obalanserad livsstil bryter snabbt ner dessa tre stöttepelare, lipider, vatten och proteiner. Sublime Skin reparerar effektivt genom att aktivera cellförnyelsen och återuppbygga proteinerna och fylla ut och ge volym.

  Vi använder INTE parabener, silikoner, mineralolja, färgämnen, sulfater, djurderivat eller MIT.
  Boka
 • Medispa

  Vår aktivare signaturbehandling som utförs med Medik8 produkter. En behandling som vi anpassar efter din hudtyp. Dubbelrengöring, dubbelpeeling, ånga, portömning, massage, serum, mask och mineralfoundation ingår.

  Boka

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]