Hårvård

Modern hårvård i Göteborg

Genom våra kreativa och duktiga frisörer erbjuder vi allt inom modern hårvård. En behandling börjar med en konsultation och avslutas med en styling.

Frisörer

Vi är tre frisörer som jobbar på salongen Annika Jonsson, Charlotte Gillström och Mia Hansson Garpengren.

  • Mia – ”Med mina 30 års erfarenhet av frisöryrket kan du som kund alltid känna dig trygg.Jobbar med stor passion för färg ,form och stil. Tog gesällbrev 1989. Positiv, glad med en konstnärlig ådra.”
  • Annika – ”Jag har gått 3 år som lärling och tog min Gesäll 1985. Därefter köpte jag en salong i Kungshamn och efter 5 år flyttade jag tillbaks till Göteborg . Hyrde stol på 3 olika salonger innan det var dags att öppna en egen tillsammans med Marie och nu driver vi Care of Hår o Hud tillsammans sen 2003. Är snart färdig frisör mästare och vidareutbildar mig hela tiden med kurser och frisyr visningar.”

  • Charlotte – ”Jag flyttade ner från Lidköping för att gå på Frisörskolan i Göteborg i 3 år därefter praktik på NK-hår o skönhet 1 år tog Gesällen 1990. Jobbade kvar där i ca 10 år.  Jobbade på Bellbox några år innan jag började på Care of Hår o Hud.”

 

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]