Epilering

Epilering Göteborg

Epilering/Diatermi är ett effektivt sätt att ta bort oönskad hårväxt på kroppsdelar såsom överläpp, ben, bikinilinje, händer, armar mm. Metoden är säker och hygienisk då man använder sig av sterila engångsnålar och får bara utföras av specialutbildade hudterapeuter.

Så här går det till: En specialtillverkad steril engångsnål i guld förs ner i varje hårsäck. Svag elektrisk ström tillförs, som dödar hårsäcken och all framtida hårväxt. Hårborttagningen är alltså permanent.

Innan en epilation påbörjas läggs en individuell behandlingsplan upp för dig, som måste följas noga. Epilationen sker stegvis och flera behandlingar krävs för att få bort allt hår, även på mindre områden. Därför är det viktigt att du följer anvisningarna om efterbehandling hemma noggrant, för att inte störa den läkande huden eller få infektioner.

OBS! Borttagning av hår med pincett är INTE detsamma som epilering! De hår du tar bort med pincett – speciellt på alla ställen i ansiktet utom ögonbrynen – växer sig grövre för varje gång de rycks bort.

Pris

Epilering 30 min 670:-

C/O Hår & Hud är innehavare av ett speciellt Diatermicertifikat som utfärdas av Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR).

Bli uppringd

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Offert

Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

[contact-form-7 404 "Not Found"]